Renovarea băii

Dacă ați decis să începeți renovarea băii dvs., în mod natural, există o întrebare: cum să alegeți designul modern și confortabil .De obicei, astfel de planuri includ selecția de stil general, articole de interior ale băilor, precum și materiale de finisare și dispozitive de iluminat. În plus, puteți planifica procesul de montare a sistemelor de încălzire și alimentare cu apă. Planificarea unei camere se realizează întotdeauna în conformitate cu dorința clientului.

Vorbind despre designul unei băi, este imposibil să uiți detalii atât de importante precum mobilierul. Acum cel mai adesea interiorul băilor include următoarele obiecte: dulapuri-coloane, comode speciale, dulapuri cu bar și dulapuri pentru pereți. Există, de asemenea, o mulțime de seturi de mobilier în care dulapurile sunt combinate cu oglinzi. Adesea puteți găsi astfel de nume în listele de prețuri precum o oglindă cu dulap, dulap cu oglindă, oglindă cu două dulapuri și raft pentru oglinzi. Este ideal pentru spațiul mic. MDF este considerat cel mai bun material pentru mobilier într-o baie. Este special conceput pentru încăperile cu amortizare.

În zilele noastre cele mai la modă stiluri de finisare a băii sunt considerate a fi clasice, retro și etnice. Ar fi mai bine să lăsați renovarea și selectarea de stil de arhitectură de bază specialiștilor din studiourile de design. Aici vom da doar recomandări generale.

Brutalismul include utilizarea de plăci negre, albe sau gri de o singură culoare. În acest caz, mobilierul trebuie să fie masiv, cu forme ascuțite, creând în mod intenționat senzația de nepoliticos. Liniile orizontale dintr-o piatră naturală predomină în mobilierul în stil clasic. Culoarea și imaginea lor ar trebui să se armonizeze cu plăci pe cât posibil. Folosirea blaturilor de masă din marmură combinate cu tonuri de mobilier ușor este considerată a fi cea mai populară în camerele mari.

Stilul de țară ajută la odihnă și relaxare mai bună. Include utilizarea de mobilier țesut din materiale rezistente la umiditate, iar culoarea plăcilor este de obicei diferite nuanțe de verde sau cu un model decorativ sub formă de ramuri și frunze. Setul de mobilier țesut și pereții verzi imită un foișor și un parc de vară în jurul său. Placile maro deschis și mobilierul dintr-un copac întunecat, cu elementele de fir cu șurub, sunt considerate caracteristici ale stilului retro. O oglindă într-un cadru simplu din lemn ajută, de asemenea, la crearea atmosferei vremurilor vechi.

Stilul etnic oferă șanse excelente de a vă trezi fantezia. Te va ajuta să te imaginezi pe o insulă stâncoasă vizitând oameni nativi misterioși. Arborele și piatra naturală sunt materiale de bază la finisarea camerei. De obicei sunt tăiate nepoliticos, pentru a da impresia operei de artă a tribului sălbatic. Culoarea copacului și a pietrei este de obicei naturală, de preferință a nuanțelor saturate închise de maro și gri.

Vom spune în concluzie că, deși un design al băilor este în mare parte o afacere a specialiștilor, un client nu trebuie să stea departe de acest proces. De fapt, este exact sarcina sa de a alege gama de culori a băii, unitățile dorite de mobilier și echipamentele sanitare.

Author: Beniamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *