Despre noi

Societate comercială cu activitate în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Executăm lucrări de reparații,modernizări la clădiri civile și industriale,amenajări interioare și exterioare,și de asemenea construcții cu caracter temporar,magazii,chioșcuri,cabine,garaje.

Amenajari interioare,placări cu rigips,gletuit pereți,placări cu faianță,montat gresie,piatră, marmură, granit,tencuieli decorative.Montaj geamuri și uși termopan la cladiri noi,sau înlocuire la clădiri vechi.

Asigurăm transportul materialelor de construcție la domiciliul clientului.Parcelarea terenurilor cu îmbunătățirea acestora,construirea de drumuri de acces cu infrastructura necesară desfăsurarii de activități specifice lucrărilor de șantier.

Oferim consultanță gratuită pentru proiectele pe care la veți derula împreună cu firma noastră.

Facem în așa fel încât clientul să revină cu plăcere la firma noastră pentru a continua și alte proiecte.

Aveți de gând să vă cumpărați o casă nouă? Ce zice-ți de construirea propriei case?Una dintre cele mai bune părți ale construirii propriei case sunt opțiunile de personalizare. Puteți personaliza totul în funcție de nevoile dvs. unice. Puteți alege designul exterior și interior dorit.Sunteți liber să personalizați decorațiunile, designul camerei, locația biroului de acasă.Un alt avantaj al construirii propriei case este că sunteți liber să alegegeți câtă intimitate doriți.Puteți opta pentru o curte deschisă,grădină,terasă,etc.Construim după dorința dumneavostră.Nu ezitați să vă construiți propria casă,totul este al tău.Când vă construiți o casa nouă, este o idee excelentă să maximizați eficiența energetică cu izolație(vată bazaltică,polistiren expandat ignifugat),geamuri de calitate,uși.